Van tweewieler tot krachtige 4WD

Segway Inc. heet een lange geschiedenis die terugloopt tot de Amerikaanse uitvinder Dean Kamen. Hij startte in 1999 het ’the Company’ op, waarvan later de naam werd gewijzigd in Segway. Daar ontwikkelde hij met zijn team door op de zelfbalancerende rolstoel die hij eerder al bouwde. Die ontwikkelingen leidden in 2002 tot de introductie van de welbekende Segway PT tweewieler. Met zijn innovatieve uiterlijk is de PT nog altijd een opmerkelijke verschijning in het straatbeeld, maar na bijna 20 jaar van succes stopte Segway in 2020 met de  verdere ontwikkeling van de zelfbalancerende tweewieler. In plaats daarvan richt Segway zich onder andere op Powersports. Segway is een nieuwe naam op de Powersports-markt, maar zonder terughoudendheid beogen wij op korte termijn marktleider te worden. De markt verandert en Segway wil aan het roer staan van die veranderingen. Met de Snarler, de Villain en de Fugleman introduceerde Segway Powersports daarom in 2019 op de EICMA-beurs in Milaan haar eerste line-up van producten. En wat een groot succes was dat! Dit jaar worden de eerste modellen afgeleverd bij hun eigenaar. Bijna 20 jaar na de introductie van de PT, verschijnt de naam van Segway dan opnieuw in het straatbeeld, maar dit keer op vier wielen.

Fear no place

Dit is ons motto. Wij zijn niet bang. Niet bang om nieuwe wegen in te slaan en niet bang om te blijven innoveren. Wij zoeken de wegen op waar niemand ons ooit voorging.

Brand Story

In de zomer van 1999 start de Amerikaanse uitvinder Dean Kamen 'Segway' op.
Met de 'PT' lanceert Segway in 2002 haar eerste product: de beroemde zelfbalancerende tweewieler
Na een decennium van succes met de PT kijkt Segway verder en combineert het haar krachten met Ninebot Inc.
De samenwerking met Ninebot werpt al gauw zijn vruchten af: in 2019 wordt op de EICMA-beurs in Milaan een nieuwe lijn van Segway-producten geïntroduceerd: Powersports
De introductie van de Snarler, Villain en Fugleman is slechts het begin van Segway Powersports.

 

ONZE MISSIE

Rogue Distribution BV is benoemd tot de officiële importeur en distributeur voor Segway Powersports Nederland. Onze missie is om de eindgebruiker te voorzien van kwalitatief hoogwaardige machines. Wij behandelen garantiezaken met zorg en zorgen er tevens voor dat de benodigde onderdelen beschikbaar en op voorraad zijn in Nederland.

Voorafgaand aan Rogue waren we al 35 jaar betrokken in de ATV-business. We zijn opgegroeid met ATV’s en we ademen benzine. De liefde voor de sport heeft ertoe geleid dat onze mede-oprichter de allereerste Nederlander was die een ATV reed in de Dakar-rally van 2005. Maar afkomstig uit een agrarisch gebied waarderen we de voordelen die ATV’s en UTV’s te bieden hebben in de agrarische sector.

Rogue Distribution is een handelsnaam van Rogue Motors BV, en zij specialiseert zich in de onafhankelijke import en distributie van Powersports en Robotics machines. Op de website van Rogue leest u meer het bedrijf.