By: Segway Powersports

16-02-2023 in Nieuws

NIEUW: DE GEÜPDATE SNARLER AT6 SERIE VAN 2023

De geavanceerde Snarler AT6 is nu nog beter geworden! De Snarler AT6 S (korte wielbasis, 1-zitter) en Snarler AT6 L (lange wielbasis, 2-zitter) ranges zijn een aantal updates ondergaan. Deze quads zijn klaar voor de zwaarste omstandigheden aan die Nederland te bieden heeft. De updates voor de Snarler AT6 Range omvatten:

  • Verbeterd chassisontwerp
  • Verbeterde wielophanging
  • Bijgewerkte mapping
  • Bijgewerkte esthetiek
  • Een groter assortiment accessoires

Maar dat is niet alles – we hebben ook de serie vernieuwd met nieuwe en verfrissende kleuren, waaronder: Bold Black, Camo en Blauw/Grijs

Of je nu op zoek bent naar een opwindende rit of een comfortabele en robuuste machine om taken op de boerderij uit te voeren, de Snarler AT6-serie heeft het allemaal.

De nieuwe reeks Snarler AT6 quads zal vanaf volgende week verkrijgbaar zijn bij Segway Powersports-dealers en is ook online en in winkels te bestellen.

KLEUREN

De bestaande kleurenopties (Zwart/Groen, Rood/Wit en Zwart/Blauw) zullen nog steeds beschikbaar zijn, naast de nieuwe kleurenopties als onderdeel van de 2023-serie.

Bold Black – AT6

Camo

Grijs/Blauw

 

Segway Powersports biedt een uitgebreid assortiment originele accessoires voor de Snarler, Villain en Fugleman serie, waaronder deuren, lieren, voorbalken, bagagerekken, opbergcontainers, windschermen, spatborden, sneeuwploegen en nog veel meer!

Bekijk accessoires.

Vragen over dit artikel?

Vragen over de Segway Powersports line-up?

Neem contact met ons op. Vrijblijvend advies.