By: Segway

22-12-2022 in Nieuws

De Segway Villain is een nieuwe side-by-side powersports-voertuig van Segway Powersports. Tijdens een testrit uitgevoerd door QuadXpress presteerde het preproductievoertuig goed op Experience Island.

De Segway Villain is uitgerust met een 1000cc motor en heeft een spoorbreedte van 64 inch, waardoor het een krachtig en stabiel voertuig is. Het veersysteem, bestaande uit verstelbare schokdempers, is ontworpen om zelfs op ruw terrein een soepele rit te bieden. Het elektronische stuurbekrachtigingssysteem van het voertuig verbetert ook de rijervaring door precieze controle en reactievermogen te bieden.

Tijdens de testrit presteerde de Villain bewonderenswaardig en navigeerde hij met gemak door steile heuvels en ruw terrein. Dankzij de grote bodemvrijheid en het sperdifferentieel vooraan kon het voertuig met minimale moeite diepe sporen en modderpoelen doorkruisen. De topsnelheid van het voertuig is niet getest, maar wordt geschat op ongeveer 75 mijl per uur.

Ook het interieur van de Villain is indrukwekkend, met comfortabele stoelen en voldoende ruimte voor passagiers. Het dashboard is voorzien van een digitaal display dat handige informatie geeft zoals snelheid, brandstofpeil en motortemperatuur. Het audiosysteem van het voertuig omvat vier luidsprekers en een subwoofer, waardoor u tijdens het rijden kunt genieten van een plezierige audio-ervaring.

Over het algemeen maakte de Segway Villain indruk op het QuadXpress-team met zijn prestaties, stabiliteit en comfort. Op het moment van de test was de Villain nog niet gelanceerd voor verkoop, echter werd het pre-productie-voertuig als veelbelovend geschat op de powersport-markt.

Lees de volledige test hier

(tekst Maurice van Oosten, foto’s Andrew Walkinshaw)

Vragen over dit artikel?

Vragen over de Segway Villan side-by-side?

Neem contact met ons op. Vrijblijvend advies.