By: Segway Powersports

22-06-2023 in Nieuws

Deze week heeft Segway Powersports de onthulling bekendgemaakt van de Segway Snarler AT5, die binnenkort ook beschikbaar zal zijn in Nederland:

Maak kennis met de AT5, een ware revolutie in de wereld van lichtgewicht, luxueus uitgeruste ATV’s.

Deze veelzijdige quad is uitgerust met een eersteklas 499cc en 39pk blok. Daarmee heeft de AT5 de kracht om een snelheid van 100 km/u te bereiken. Deze ATV belooft een ongeëvenaarde rijervaring in een compact en lichtgewicht ontwerp.

Van 0-60 km/u in slechts 4,6 seconden, biedt de AT5 een sensationele acceleratie die de zwaartekracht tart. Het agressieve 4WD-systeem met vergrendelbare differentiëlen stelt de AT5 in staat om hellingen tot 39 graden te bedwingen. De koplampen van 400.000 lumen zorgen voor uitstekend zicht tijdens het rijden, waardoor je met 60% helderdere verlichting dan standaard halogeensystemen zelfverzekerd het donker tegemoet kunt treden.

Met een indrukwekkende brandstoftankcapaciteit van 19 liter biedt de AT5 een ruimere actieradius, waardoor langere reizen mogelijk zijn met 12% meer bereik dan vergelijkbare modellen op de markt. Deze veelzijdige ATV is niet alleen krachtig op het gebied van prestaties, maar ook in staat om ladingen te vervoeren, variërend van jachtuitrusting tot bouwmaterialen. Met een draagvermogen van 100 kg en een trekvermogen van 600 kg staat de AT5 garant voor functionaliteit en gebruiksgemak.

De Segway AT5 onderscheidt zich van andere ATVs door zijn combinatie van lichtgewicht design en krachtige prestaties, met een unieke stijl die opvalt. Het is meer dan slechts een voertuig; het opent de poort naar nieuwe off-road avonturen.

De Segway AT5 zal eerst op tractorkenteken en later ook op autokenteken beschikbaar zijn.

Binnenkort publiceren we alle specificaties en de brochure op www.segwaypowersports.nl.

Vragen over dit artikel?

Ik heb interesse in de Segway AT5