By: Segway Powersports

01-02-2022 in Nieuws

De Segway Fugleman UT10 Deluxe is een nagelnieuwe UTV op de markt. Het voertuig is ontworpen om gebruikers een efficiënte en veelzijdige transportoptie te bieden die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. De Fugleman UT10 Deluxe heeft een modern, futuristisch ontwerp, en wordt geleverd met een aantal functies die hem ideaal maken voor gebruik in verschillende omgevingen.

De test van de Segway Fugleman UT10 Deluxe, uitgevoerd door QuadXpress, geeft een diepgaand inzicht in het ontwerp, de prestaties en de mogelijkheden van het voertuig. In de review wordt opgemerkt dat de Fugleman UT10 Deluxe wordt aangedreven door de geheel zelf ontwikkelde 1000cc sterke parallel-twin met 105pk. Het voertuig beschikt ook over vierwielaandrijving en een hoge bodemvrijheid, waardoor het geschikt is voor offroad gebruik.

Een van de opvallende kenmerken van de Fugleman UT10 Deluxe zijn de praktische eigenschappen. Het voertuig heeft bijvoorbeeld een 4.500 lb lier en een kantelbare laadbak die met een druk op de knop omhoog en omlaag kan worden gebracht, waardoor het laden en lossen van lading gemakkelijk wordt. De laadbak kan 450kg dragen.

In de review wordt ook opgemerkt dat de Fugleman UT10 Deluxe wordt geleverd met een aantal veiligheidsvoorzieningen, waaronder een rolkooi en veiligheidsgordels. Het voertuig is ook uitgerust met hydraulische schijfremmen en een parkeerrem, die extra controle en stabiliteit bieden bij het rijden op oneffen terrein.

Al met al is de Segway Fugleman UT10 Deluxe een veelzijdig en efficiënt bedrijfsvoertuig dat ideaal is voor een breed scala aan toepassingen. Het moderne design, het comfortabele rijvermogen, de praktische eigenschappen en vierwielaandrijving maken hem geschikt voor gebruik in zowel stedelijke als offroad-omgevingen, en zijn kantelbare laadbak en veiligheidsvoorzieningen maken hem tot een praktische en betrouwbare transportoptie.

QuadXpress concludeert: “Ook de prijsstelling is goed, want de Deluxe-uitvoering van de Fugleman zoals wij die reden zal €17.499,- (T1b) in Nederland én België bedragen.”

Lees hier het volledige artikel

(tekst en foto’s Raymon de Kruijff) 

Vragen over dit artikel?

Vragen over de Segway Fugleman UT10 Deluxe?

Neem contact met ons op. Vrijblijvend advies.