By: Segway Powersports

26-05-2021 in Nieuws

De Segway Snarler 600GS-L is een krachtige en veelzijdige terreinwagen die is ontworpen om met gemak ruw terrein aan te kunnen. In een test uitgevoerd door QuadXpress werd de Snarler 600GS-L op de proef gesteld om te zien hoe goed hij presteert onder verschillende omstandigheden.

Lees hier een korte samenvatting van de test:

De test begon met een overzicht van het ontwerp en de kenmerken van het voertuig. De Snarler 600GS-L is uitgerust met een 570cc-motor die 44 pk en 45 Nm koppel levert, waardoor hij snelheden tot 85 km/u kan halen. Het beschikt ook over een automatische CVT-transmissie, selecteerbare 2WD/4WD-modi en schijfremmen voor en achter voor superieure controle en remkracht.

De test ging vervolgens verder met het rijgedrag en de prestaties van het voertuig op verschillende soorten terrein. De Snarler 600GS-L is getest op modder, zand, grind en rotsen en presteerde uitstekend op alle oppervlakken. Het onafhankelijke ophangingssysteem met 4 wielen en de grote bodemvrijheid van 12 inch hielpen het voertuig gemakkelijk door ruw terrein te navigeren, terwijl de stuurbekrachtiging het gemakkelijk te bedienen maakte.

De Snarler 600GS-L werd ook getest op steile hellingen en dalingen en slaagde met vlag en wimpel. De Hill Hold- en Descent Control-systemen van het voertuig hielpen het voertuig de controle te behouden op steile hellingen, terwijl de hoogwaardige schokken en veren hobbels en schokken absorbeerden, wat voor een soepele rit zorgde.

De test evalueerde ook de comfort- en gemakskenmerken van de Snarler 600GS-L. Het ergonomische ontwerp en de comfortabele stoelen van het voertuig zorgden voor een aangename rit, terwijl het digitale dashboard en de LED-verlichting voor uitstekend zicht en gebruiksgemak zorgden.

Kortom concludeert QuadXpress het volgende: de Segway Snarler 600GS-L bleek een zeer capabel en veelzijdig terreinvoertuig te zijn dat uitblinkt in een breed scala van omstandigheden. Met zijn krachtige motor, geavanceerd ophangingssysteem en uitstekende handling en controle is de Snarler 600GS-L een best presterende optie voor iedereen die op zoek is naar een terreinwagen die elke uitdaging aankan.

De volledige tekst vind je hier

(Tekst: Maurice van Oosten, Foto’s: Andrew Walkinshaw)

Vragen over dit artikel?

Meer weten over ons of onze producten?

Neem dan contact met ons op. Natuurlijk geheel vrijblijvend.